10
12
2015

EASYSWIM

Zwemlesmethode volgens EASYSWIM


In navolging op de positieve ervaringen van onze pilot met de EasySwim methode, zijn wij aan het begin van de zomervakantie 2015 met deze methode gestart. Het doel van de EasySwim methode is duidelijk: al vanaf jonge leeftijd moeten kinderen veilig en met plezier, actief kunnen zijn in en rondom het water. Deze methodiek is zorgvuldig afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel motorisch als pedagogisch. De opbouw van de opleiding, de oefenstof die wordt aangeboden en de organisatie van de lessen is beduidend anders dan voorheen. Dit resulteert in meer plezier, meer motivatie en een hoger leerrendement. Vanuit de visie van EasySwim is een methode ontwikkeld waarin kinderen direct in (voor hen) diep water starten. Hiermee wordt de ontwikkeling van het watergevoel maximaal gestimuleerd en wordt voor de hoogste intensiteit gezorgd. De veiligheid wordt gewaarborgd door een speciaal ontwikkeld zwempak met drijvers die langzaam verminderd kunnen worden. Het resultaat is dat het kind vanuit een brede basis echt goed leert zwemmen.

Veel bewegen = snel resultaat
Leren door ervaren
Meer succes = meer plezier

Dit betekent concreet dat de leerlingen een EasySwim Pro pakje in bruikleen krijgen. Dit pakje dient enkele dagen voordat de lessen starten te worden gepast bij de receptie van Recreatiebad Enkhuizerzand, zodat de juiste maat voor uw zoon/dochter klaarligt als de eerste zwemles begint.
Dit is tevens het enige pakje dat gebruikt mag worden tijdens onze lessen aangezien wij de veiligheid van andere pakjes niet kunnen garanderen.

Wij doen ons uiterste best om de zwemlessen voor uw zoon/dochter zo effectief , veilig en plezierig mogelijk te maken!

Reactie
0

Laat een reactie achter