Recreatiebad

N/A

minuten

Instructeurs

Recreatiebad Enkhuizerzand is een multifunctioneel zwembad waar men als zwemliefhebber prima kan gaan sporten of recreëren, het is overzichtelijk, kindvriendelijk, rolstoeltoegankelijk, een echt familiebad.

Wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, waterglijbaan, Turkse stoomcabines, zonnebanken, zwemmersbar, jetstreams, waterval, bruisplaten en bruisbanken, wij hebben het allemaal voor u! Even genoeg van het water? Dan is er de mogelijkheid om aan de natte bar, of rustig op het terras, te genieten van een hapje en een drankje terwijl u de kinderen (indien zij over voldoende zwemvaardigheid beschikken) goed in de gaten kunt houden. Maar ook de medewerkers houden de veiligheid scherp in de gaten. Ook kunt u vanuit uw stoel vanaf de zwemzaal genieten van de zeilschepen die over het IJsselmeer varen.

Onze zwemwaterbehandeling vindt plaats volgens de modernste technieken en de desinfectie middels zoutelektrolyse voorkomt dat u last heeft van een hinderlijke chloorlucht.

Recreatiebad Enkhuizerzand biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de vele activiteiten die gegeven worden. In het recreatiebad kunt u deelnemen aan het baby-peuterzwemmen, senioren activiteiten of medisch zwemmen. In het wedstrijdbad heeft u de mogelijkheid om baantjes te trekken, mee te doen met één van de aquasporten, zwangerschapszwemmen, 50+zwemmen of hart in beweging.

Maar het is ook een bad waar verenigingen hun activiteiten ontplooien.
Recreatiebad Enkhuizerzand biedt ook de mogelijkheid voor een kinderfeestje, ruimte voor een vergadering, cursussen, een (bedrijfs) feest of een receptie.