P1010833

Accomodatie
Recreatiebad Enkhuizerzand staat voor puur zwemplezier. Ons mooie zwembad aan het IJsselmeer is overzichtelijk, kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk, kortom: een echt familiebad!

Faciliteiten
Recreatiebad Enkhuizerzand heeft een wedstrijdbad (28,5°), recreatiebad (32°), peuterbad, waterglijbaan, Turkse stoomcabines, zonnebanken, zwemmersbar, jetstreams, waterval, bruisplaten, bruisbanken. Bij de ligweide is een leuke speeltuin voor de kleintjes. Even genoeg van het water? Geniet dan aan de natte bar, of rustig op het terras, van een hapje en een drankje, terwijl u uw kinderen (indien zij over voldoende zwemvaardigheden beschikken) goed in de gaten houdt.

Veiligheid
Onze medewerkers letten scherp op uw veiligheid en de veiligheid van uw kinderen. Onze zwemwaterbehandeling gebeurt volgens de modernste technieken. Desinfectie met zoutelektrolyse voorkomt dat u last heeft van een hinderlijke chloorlucht.

Activiteiten
Naast zwemlessen voor kinderen en volwassenen biedt Recreatiebad Enkhuizerzand tal van activiteiten. In het recreatiebad baby-peuterzwemmen, seniorenactiviteiten en medisch zwemmen. In het wedstrijdbad baantjes trekken, zwangerschapszwemmen, 50+zwemmen, Hart in Beweging en groepslessen van onze Club Aquasportief. Het wedstrijdbad wordt tevens gebruikt door diverse verenigingen.

(Kinder)feestjes en zakelijke bijeenkomsten
U bent van harte welkom bij Recreatiebad Enkhuizerzand voor uw kinderfeestjes, (bedrijfs)feest of receptie. Wij beschikken tevens over vergader- en cursusruimte.

Horeca

Tijdens uw bezoek aan het Recreatiebad Enkhuizerzand kunt u gebruikmaken van onze gezellige horeca gelegenheid.

Wat bieden wij?
Zowel binnen als buiten op het terras serveren wij koffie, thee, een drankje en ijsjes. Ook voor een hapje eten met het hele gezin kunt u bij ons terecht, er is keuze uit diverse snacks en menu’s.

Kinderfeestjes
Bij Recreatiebad Enkhuizerzand vier je de leukste kinderfeestjes! Heerlijk zwemmen en spelen met je vriendjes en vriendinnetjes en ervoor of erna gezellig samen eten. Ons kinderfeestjes-arrangement bestaat uit: entree zwembad, een bakje patat, een snack, frisdrank, ijs en een cadeautje voor de jarige. Bel om te reserveren 0228-323173.

Feestavonden
Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen uw familiefeest, bedrijfsfeest of avond met de vriendenclub. In overleg is van alles mogelijk, denk bijvoorbeeld aan zwemmen, een spelcircuit of andere wateractiviteit, met daarna een warm/koud buffet of zomerse barbecue.

KeuzeParty
Op zaterdag en zondag is er de KeuzeParty. Uw dag begint met koffie en gebak. Aansluitend zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals een bezoek aan Sprookjeswonderland, een stadswandeling met gids door Enkhuizen, een jeu de boules clinic of een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. U kunt natuurlijk ook lekker gaan zwemmen met de kinderen! Hierna komt het hele gezelschap weer bijeen voor een borreluurtje en een smakelijk warm en koud buffet.

Neem voor informatie en prijsopgave contact op met onze Horeca-afdeling via 0228-323173.
Samen maken we er een onvergetelijk feest van!