P1010833

Recreatiebad Enkhuizerzand is een multifunctioneel zwembad waar men als zwemliefhebber prima kan gaan sporten of recreëren, het is overzichtelijk, kindvriendelijk, rolstoeltoegankelijk, een echt familiebad.

Wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, waterglijbaan, Turkse stoomcabines, zonnebanken, zwemmersbar, jetstreams, waterval, bruisplaten, bruisbanken en een prachtige speeltuin gesitueerd op de ligweide, wij hebben het allemaal voor u! Even genoeg van het water? Dan is er de mogelijkheid om aan de natte bar, of rustig op het terras, te genieten van een hapje en een drankje terwijl u de kinderen (indien zij over voldoende zwemvaardigheid beschikken) goed in de gaten kunt houden. Maar ook de medewerkers houden de veiligheid scherp in de gaten. Ook kunt u vanuit uw stoel vanaf de zwemzaal genieten van de zeilschepen die over het IJsselmeer varen.

Onze zwemwaterbehandeling vindt plaats volgens de modernste technieken en de desinfectie middels zoutelektrolyse voorkomt dat u last heeft van een hinderlijke chloorlucht.

Recreatiebad Enkhuizerzand biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de vele activiteiten die gegeven worden. In het recreatiebad kunt u deelnemen aan het baby-peuterzwemmen, senioren activiteiten of medisch zwemmen. In het wedstrijdbad heeft u de mogelijkheid om baantjes te trekken, mee te doen met één van de aquasporten, zwangerschapszwemmen, 50+zwemmen of hart in beweging. Maar het is ook een bad waar verenigingen hun activiteiten ontplooien.

Recreatiebad Enkhuizerzand biedt ook de mogelijkheid voor een kinderfeestje, ruimte voor een vergadering, cursussen, een (bedrijfs) feest of een receptie.

Horeca

Tijdens uw bezoek aan het Recreatiebad Enkhuizerzand kunt u naast zwemmen ook gebruik maken van onze gezellige horeca gelegenheid. Of u nu alleen een kopje koffie wilt of een complete feestavond, het is allemaal mogelijk.

Wat bieden wij zoal?
U kunt zowel binnen als buiten op ons grote terras, onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of een drankje en eventueel een hapje eten, lekker nagenieten van uw zwemactiviteit. Op zaterdag en zondag kunt u met het hele gezin terecht voor een hapje en een drankje.

Feestavonden
Het is ook mogelijk om een feestavond bij ons te houden voor familiefeesten, een bedrijfsfeest en of een gezellige avond met de vriendenclub.
In overleg is van alles mogelijk, lekker zwemmen, duiken, een spelcircuit of een andere activiteit in het water met daarna een warm/koud buffet of zomers een barbecue.

Zeer populair is ook onze keuze party op zaterdag of zondag. U wordt ontvangen met een kopje koffie met gebak, daarna kunt u kiezen uit diverse activiteiten zoals een bezoek aan het prachtige Sprookjeswonderland voor de kleintjes, een stadswandeling met een gids door Enkhuizen, een jeu de boules clinic of een bezoek aan het Zuiderzeemuseum, maar ook heerlijk met de kinderen gaan recreëren in het zwembad. Daarna komt het hele gezelschap weer bijeen voor een borreluurtje gevolgd door een heerlijk warm en koud buffet.

Arrangementen zijn op verschillende manieren samen te stellen. Voor prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Kinderfeestjes
Ook voor een spetterend kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres.  Even snacken en daarna lekker zwemmen, met je vriendjes in het warme bad, van de waterglijbaan roetsjen, in de kreek, het bubbelbad of een frisse duik nemen in het wedstrijdbad.

Waar bestaat het arrangement uit:
Dit is voor de entree om te kunnen zwemmen, een bakje patat, een snack, frisdrank en ijs toe.